2020. május 15. péntek, Zsófia, Szonja

A világ legmenőbb sátrai és a fesztivál alvóka

2012. július 17.  

Dübörög a fesztiválszezon, tulajdonképpen a pestiest heti budapesti programfüzetének vastagságával vetekszik a brand fesztivál ajánló kiadványának vaskossága. Összegezvén: Magyarországon tavasztól őszig szinte minden hétvégére és minden bokorra jut egy fesztivál.

Ez a felismerés elgondolkodtatott minket, hogy mennyire öregek vagyunk, mivel, a: az említett események tizedéről hallottunk csak, b: és ennél még kevesebben veszünk csak részt. És az is megvisel minket… Nade, és szinte a felismeréssel egy időben találtuk a stylemagazin.hu összeállítását a világ legmenőbb sátrairól. Régi hippiknek ajánljuk a VW Busz sátrat, menőzni vágyó juppieknak a csillagalakzatos gigantikus “sátorkastélyt”. Bónusz meglepetésünket a cikk végére rejtettük: a MusucBag által forgalmazott, “fesztivál alvókát”.

Sokak a komfortot tartják szem előtt, ha nyaralni indulnak, ám még mindig vannak, akik szeretik a régi romantikus megoldásokat. Lássuk a legszuperebb sátrakat!

 

1. VW Camper Busz sátor

 

 

Mai napig nagyot sóhajtasz, ha egy VW hippi buszt látsz? Sosem volt szerencséd ilyen kultikus járművel utazni, netán kempingezni? Sebaj, a négy személyes, két szeparálható hálófülkével rendelkező, mókás sátor kárpótol majd. 1:1 méretezésű, vagyis formailag tökéletes mása az 1965-ös busznak. Az aktuális koncertről, vagy a strandról visszabattyogva szinte már messziről hallod, ahogy bohém fiatalok Janis Joplin számokat énekelnek benne. A VW sátor nagy előnye,hogy 182,5 cm-es belmagasságának köszönhetően simán fel lehet állni benne, így az öltözködésnél nem kellenek pókfocira emlékeztető mozdulatok. Anyagát tekintve szuper vízálló, tehát nem gond,ha elkapja egy nyári zivatar. Imádnivaló!

Megrendelhető itt 300 angol fontért.

 

 

 

2. A sátorkastély

 

 

Ha többen mentek a kalandtúrára, bizony jó, ha egy kupacban tudtok sátrazni. Ilyenkor szépen körbepakoljátok a sátrakat, középen kis teret alakítvaa ki. Ehhez képest Japánban kicsit másképp értelmezik a közös sátrazás fogalmát, és gigantikus „sátorkastélyt” dobtak piacra. A komplexum szíve egy ötszögű elem, minek öt kapcsolódási pontja van, ezek segítségével kezdődhet el az építkezés. A csomagban sok kisebb hálófülke, kocsibeálló és egy 16 személyes ebédlő is megtalálható. Egy biztos, a Logos sátránál nagyobb és komfortosabb nem létezik.

 

 

 

Sajnos pillanatnyi készlethiány miatt nem rendelhető.

 

3. A kreatív zöldséges

 

 

Nos, a Field Candy gyümölcsös sátra egyszerűen ennivaló. Igaz, csak két fő befogadására képes,viszont biztos lehetsz benne, hogy geotaggelés nélkül is megtalálod, hiszen 3000 sátor közül is könnyen megismerhető az édes design. A What a melon! csábító dinnyeszeletet formáz, s készítői garantálják, hogy kizárólg 100%-os pamutból készült, kerülve a szintetikus, befülledős anyagokat. Extra erős cölöpök, kalapács, cölöp eltávolító alkalmatosság, és számkódos lakat is jár a gigadinnyéhez.

 

 

Megrendelhető itt 495 angol fontért.

 

Bónusz: a “fesztivál alvóka”

És akkor ahogy ígértük, a “fesztivál alvóka” a MusucBag-től. Több model létezik belőle, ennek megfelelően 49-től 119 euróig mozog az ára. És ITT rendelhettek belőle. Sírunk a röhögéstől.

 

(via: www.stylemagazin.hu  / BP23)A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.