2017. október 12. csütörtök, Miksa

Biopiac a megújult MOM-ban

2011. szeptember 16.  

A MoM Kulturális Központ évadnyitó rendezvénysorozatának keretében 2011. szeptember 24-én délelőtt hivatalosan is megnyílik a Magyar Biokultúra Szövetség által szervezett megújult Biopiac.

A Biopiac megnyitón ünnepségén Pokorni Zoltán, a Hegyvidék polgármestere és Czeller Gábor, a Magyar Biokultúra Szövetség elnöke köszönti a látogatókat, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A megújult Biopiac méltán nevezhető Közép-Európa legnagyobb és legszínvonalasabb ökopiacának, ahol ökológiai gazdálkodásból, hazai termelőktől származó termékek széles kínálatából tudnak válogatni a látogatók.

A több mint hat éve sikeresen működő, nagy népszerűségnek örvendő Biopiac számára a MoM Kulturális Központ rekonstrukciója során modern és igényes környezetet alakítottak ki, új pavilonsort emeltek, valamint mobil sátrak elhelyezésére is alkalmassá tették a régi Sirály utca helyén kialakított új közösségi teret.

A hivatalos megnyitót követően színes programok várnak minden kedves érdeklődőt, aki ellátogat a megújult Biopiacra és a MoM Kulturális Központba.

INFÓ: www.biokultura.org, www.momkult.hu

(Magyar Biokultúra Szövetség)Hozzászólás