2017. október 12. csütörtök, Miksa

Maroon 5 – Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera – Csak, hogy nektek is jó kedvetek legyen, salllalaaaa! :-) (explicit verzió, naná)

2011. október 31.  

 

A Maroon 5 és Christina Aguilera közös dala, melyet a The Voice nevű tehetségkutató műsorban mutattak be először (ahol mindketten zsűritagok, de a műsor maga egy f#s, amúgy), szerintünk az év egyik legvidámabb számára sikeredett. A videóklip is egyszerűen zseniális a Jagger mozdulatokat utánzó karakterekkel.

Christina Aguilera az elmúlt időszakban egy elég csúnya pechszériát élt túl: Bionic című albuma a kutyának sem kellett, a Cherrel forgatott Burlesque című mozi megbukott, beégett az NFL döntőn, letartóztatták, elhízott, és még a házassága is tönkrement.

Tehát úgy tűnik, a kivételes tehetségű énekesnő újra magára talált: zsűritag a fent említett showműsorban, zenei karrierjét pedig régi/új producerével, a Fightert is jegyző Scott Storch-csal igyekszik újjáéleszteni, valamint ezzel a slágerrel.

A Maroon 5 frontemberétől,  Adam Levine-tól tehát egy szuperjófej gesztus volt a mélyrepülésben lévő Christinát felkérni ehhez a dalhoz. De meglett az eredménye a jófejségnek, mert jól hangzanak / mutatnak együtt a számban / klipben. Christina végre újra a régi, kár lenne ezt a hangot elbutáskodni, plusz Adam elképesztő szexi, mint mindig. Bármit csinál az a pasi az menő lesz. Még ha épp pucéran pózol is az orosz barátnőjével egy újságban….

 

(BP23)Hozzászólás