2020. május 19. kedd, Ivó, Milán

Folytatódik a Játék határok nélkül

2015. február 11.  

A Sorozatwiki hozta le elsőként a hírt, hogy a feltámasztott/átalakított/oroszokkal kicseszős Játék határok nélkül 2015-ben is a mi részvételünkkel zajlik majd, igaz, a forgatásna nem itthon, hanem Kínában kerül majd sor. A verseny magyar producerei szerint a vetélkedőt szabadtéren veszik majd fel, aminek ők kifejezetten örülnek, hiszen picit frissebb, másabb környezetbe helyezi a történéseket. Nyugi, mi is fogunk majd Játék határok nélkül-t forgatni, 2016-ban várhatóan egy magyar városban rendezik a viadalt.

A vetélkedő a köztévében zajló átrendeződés miatt várhatóan a Duna TV-re kerül át. A legutóbbi, 2014 októbere és 2015 januárja között, az M1-en vetített évad a csatorna legnézettebb, őszi szórakoztató műsora volt, érthető, hogy a köztévé akar még belőle magának többet is (legalább ezt nézze valaki náluk, ugye). Az évad egy elég kínos botránnyal végződött, hiszen kiderült, hogy az oroszok fölényét látva három ország (köztük mi is, jóhogy) addig hisztizett, míg meg nem változtatták a szabályokat, így nyerhettünk mi is, meg az oroszok is.

A 2015-ös évad castingja a héten indul, a szereplők kiválasztása március közepére pedig lezárul, hiszen a forgatás már április közepén elkezdődik. Hogy aztán a kínaiak milyen szabályt akarnak megváltoztatni a műsor közben, azt előre nem tudhatjuk, reméljük, nem olyat, amivel minket sújtanak.

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.