2017. október 12. csütörtök, Miksa

Karácsony Gergely az LMP II. kerületi képviselőjelöltje

2011. szeptember 20.  

Az LMP Karácsony Gergely parlamenti frakcióvezető-helyettest indítja a főváros II. kerületében az időközi országgyűlési választáson – jelentette be kedden Szél Bernadett választmányi szóvivő.

Szél Bernadett hangsúlyozta, azért állítanak “erős jelöltet”, mert meg akarják nyerni az időközi választást.

Karácsony Gergely újságírók előtt azt emelte ki, hogy a választásnak komoly tétje van, mert “ha van az országban olyan pont, ahol a választópolgárokat nem lehet megvezetni a Fidesz médiapropagandájával, az leginkább a II. kerület”.

Az ellenzéki politikus szavai szerint az elmúlt időszak gazdaságpolitikai “csetlés-botlása” is azt mutatta, hogy a kormány rossz úton jár, az ellenzéknek és a civil szervezeteknek pedig mindent el kell követnie, hogy ezt megállítsa. Az LMP ezért indított népszavazási kezdeményezést és ezért tekinti egyfajta kirakatválasztásnak a mostani voksolást – jelentette ki.

A kampánya legfőbb mondanivalóját ismertetve azt mondta, meg akarja mutatni, hogy meg lehet törni a Fidesz hatalmát és el lehet indítani a változást. Kérdésre válaszolva közölte, hogy kampányára a törvény által engedélyezett egymillió forintot fogják elkölteni. Karácsony Gergely hozzátette, hogy aktivistáik a kerületben mindenütt fel fognak tűnni, mert ők a személyes meggyőzésben bíznak.

(MTI)Hozzászólás