2017. október 13. péntek, Kálmán, Ede

Keszthelyi Kilométerek: előnevezésre is van lehetőség

2011. május 12.  

Közeleg a IV. Keszthelyi Kilométerek utcai futófesztivál időpontja, hiszen a rövid idő alatt népszerűvé vált viadalt az idén június 5-én rendezik. Nevezni már lehet, és a szervezők bejelentették: a mozgáskorlátozottak számára eltörölték a nevezési díjat.

A Keszthelyi Kilométerek idei versenye egyben része lesz annak az országos félmaratoni sorozatnak is, melyet az idén indítottak útnak. A 4RUN Félmaraton még márciusban kezdődött Debrecenben, majd éppen a hét végén, Szekszárdon folytatódott és a Keszthelyi Kilométerek verseny lesz ennek a többfordulós sorozatnak a végállomása.

A zalai szervezők pedig már készülnek, mi több – mint Bedő Beáta főszervező elmondta -, az a megtiszteltetés érte őket, hogy Szekeres Pál, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportügyekért felelős helyettes államtitkára lesz rendezvényük fővédnöke. A szervezők azt is bejelentették egyúttal, hogy a mozgáskorlátozottak számára eltörölték a nevezési díjat.

A Balaton-parti viadal félmaraton és maraton versenyszámaira pedig már eddig is közel félezren neveztek, azonban az előnevezéseket továbbra is várják a viadal honlapján május 22-ig, és az eddigi gyakorlatnak megfelelően a helyszínen is lesz majd erre lehetőség.

(Zalai Hírlap)Hozzászólás