2020. május 16. szombat, Botond, Mózes

Keith Richards has revealed that The Rolling Stones have been rehearsing and will be performing “soon”

2012. július 20.  

 

The revelation comes ahead of the band’s 50 year anniversary which is being celebrated with a photographic exhibition at Somerset House and the release of the book, The Rolling Stones: 50.  Will Gompertz, BBC, asked Mick Jagger and Richards about the last 50 years of rock’n’roll.

Photograph of Keith Richards courtesy of Mirrorpix, The Rolling Stones on stage courtesy of Paul Natkin and The Rolling Stones Archives, The Rolling Stones pointing courtesy of Mirrorpix, The Rolling Stones leaning on a wall courtesy of Philip Townsend, The Rolling Stones on a sofa courtesy of Steven Klein and The Rolling Stones Archives, Mick Jagger courtesy of Mirrorpix.

Mila Kunis, James Franco, Rachel Weisz, Michelle Williams és Zach Braff a legójabb Óz filmben

2012. július 17.  

 

A Disney filmstúdió újabb klasszikusról porolja le a port, ezúttal az Óz, a csodák csodája című 1939-es musical előzményfilmjét készíti el Mila Kunis, James Franco, Rachel Weisz, Michelle Williams és Zach Braff főszereplésével. A Sam Raimi által rendezett filmet várhatóan 2013 márciusában mutatják be a moziban.

(via:  fanpop.com)

THE NEWSROOM

2012. június 26.  

Az HBO jóvoltából a televíziózás egyik zsenije, az Elnök emberei (The West Wing) és a Studio 60 on the Sunset Strip írója Aaron Sorkin újra  a képernyőn, legújabb tv-s drámájával, a The Newsroom-mal. A sorozat intellektusa és politikai beállítottsága nem fért be egy országos adó műsorába, viszont az HBO – aki évek óta az egyik kedvencünk, pont az ilyen húzásai miatt -, végre lehetőséget adott Sorkinnak. A mester ismét formában: brilliáns, gyors párbeszédek, okos poénok, politikai és pop-kulturális utalások sora, és persze nem utolsó sorban tökéletes szereplőgárda várható a The Newsroom-ban. Az amerikában vasárnap este (juni.24.) startolt sorozatot hamarosan a magyar HBO-n is bemutatják.  Pont hat évet kellett várni a tökéletes idealizmusra, és a tv-s kulisszatitkokra. Csak most nem show műsor, hanem híradó. Hurrá!

The Newsroom (Epic Opening Scene) from Lance Masina on Vimeo.

Ők is – The XX – jönnek idén a SZIGETRE! Mi már most tombolunk az első sorban,… képzeletben….

2012. március 24.  

Shelter (The xx) from David Abreu on Vimeo.

Maroon 5 – Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera – Csak, hogy nektek is jó kedvetek legyen, salllalaaaa! :-) (explicit verzió, naná)

2011. október 31.  

 

A Maroon 5 és Christina Aguilera közös dala, melyet a The Voice nevű tehetségkutató műsorban mutattak be először (ahol mindketten zsűritagok, de a műsor maga egy f#s, amúgy), szerintünk az év egyik legvidámabb számára sikeredett. A videóklip is egyszerűen zseniális a Jagger mozdulatokat utánzó karakterekkel.

Christina Aguilera az elmúlt időszakban egy elég csúnya pechszériát élt túl: Bionic című albuma a kutyának sem kellett, a Cherrel forgatott Burlesque című mozi megbukott, beégett az NFL döntőn, letartóztatták, elhízott, és még a házassága is tönkrement.

Tehát úgy tűnik, a kivételes tehetségű énekesnő újra magára talált: zsűritag a fent említett showműsorban, zenei karrierjét pedig régi/új producerével, a Fightert is jegyző Scott Storch-csal igyekszik újjáéleszteni, valamint ezzel a slágerrel.

A Maroon 5 frontemberétől,  Adam Levine-tól tehát egy szuperjófej gesztus volt a mélyrepülésben lévő Christinát felkérni ehhez a dalhoz. De meglett az eredménye a jófejségnek, mert jól hangzanak / mutatnak együtt a számban / klipben. Christina végre újra a régi, kár lenne ezt a hangot elbutáskodni, plusz Adam elképesztő szexi, mint mindig. Bármit csinál az a pasi az menő lesz. Még ha épp pucéran pózol is az orosz barátnőjével egy újságban….

 

(BP23)

Két napot ejtőzik koncertje előtt a városban Britney Spears

2011. szeptember 28.  

Bár koncertje csak péntek este lesz a Kavicsban, Britney Spears már megérkezett Budapestre: az amerikai sztárénekes kétnapos pihenővel készül a bulira. Bízunk benne, hogy össze lehet futni vele valahol a városban egy finomitalra. Britney Spears új lemezéhez, a Femme Fatale-hoz kapcsolódó turné június 16-án indult az Egyesült Államokban, az európai rész első állomása Szentpétervár volt múlt csütörtökön Spears az elmúlt több mint tíz évben már mintegy 100 millió lemezt adott el.

Coachella rulez

2011. szeptember 27.  

Még 200 nap kedvenc fesztiválunk kezdetéig. Ha valakinek van eladó jegye, ne fogja vissza magát..

Coachella Sky Teaser from Bruce Feagle on Vimeo.

J. Edgar – Eastwood újabb remekműve

2011. szeptember 22.  

Csaknem fél évszázadon át irányította az amerikai bűnüldözést, a Központi Nyomozóiroda, az FBI megalapítója, olyan titkok és rejtélyek tudója, amelyek érinthetetlenné tették, csodálták, de rettegtek tőle. J. Edgar Hoover ellentmondásos élete Clint Eastwood tolmácsolásában, Leonardo DiCaprio főszereplésével. Oscar-eső várható.

Good-by R.E.M.
1980-ban, lent a “mély délen” alakult a csapat, a Georgia állambeli Athensban. 31 év, 15 stúdióalbum után most búcsút mondtak a rajongóknak. Azt mondják, tudni kell, hogy mikor hagyja ott a partyt az ember. Az 1991-es Out of Time s a későbbi Automatic for the People alapmű. A Leaving New York-al búcsúzunk a brigádtól.

Magellan nyomán utazás az ismeretlenbe

2011. szeptember 20.  

492 éve kedden hajnalhasadtakor öt hajó távolodott a spanyol partoktól. A Trinidad, a San Antonio, a Concepcion, a Victoria, és a Santiago hajókból álló flotta Fernando Magellan vezetésével elindult a halhatatlanságba, három év alatt első alkalommal körbehajózva a Földet. Emlékezzünk rájuk korunk új végső határvidékén, az űrben tett rövid utazással.

Magellan flottája viharba került:

George Michael ma este az arénában lép fel

2011. szeptember 19.  

George Michael visszatér Symphonica elnevezésű nagyzenekari turnéjával; ez lesz az első alkalom, hogy színpadra áll Európában, 2008 augusztusában véget ért 25Live nevű koncertsorozata óta.

Anglia egyik legnagyobb énekes-dalszerzője és legnépszerűbb művésze, George Michael még soha nem turnézott ehhez hasonló programmal; nem csupán a saját dalokat fogja előadni – melyek felölelik közel 30 éves karrierjét -, hanem más előadóktól származó kedvenc felvételeit is. A dalok mindegyikét átdolgozzák, és újra hangszerelik nagyzenekarra, amely az énekes zenei kíséretét adja. Ez a klasszikus hangszerelés minden dalnak új réteget és árnyalatot ad. Összetéveszthetetlenül George Michael, de úgy, ahogyan még soha nem ismertük.

És még egy:

És kaptok még..

Következő oldal »