2017. október 12. csütörtök, Miksa

Gjonit travesztiként reklámozzák

2012. szeptember 4.  

Ne legyünk naivak és ne képzeljük, hogy ok nélkül való az, hogy a mai Borsból kiderül, Delhusa Gjoni szeret nőnek öltözve járkálni, de csakis akkor, ha külföldön van.
Ez bizony már része annak a marketingkampánynak, amivel az RTL K…

Hajdú Péter narancsot adott Gyurcsánynak

2012. szeptember 4.  

Egy titokban készített Gyurcsány-beszélgetéssel tér vissza a képernyőre Hajdú Péter, a Tv2 Frizbijének műsorvezetője, írja a Blikk. A bulvárlap szerint a felvételen sem újságírók, sem fotósok nem lehettek jelen, de még a Frizbi st…

Nem estek kómába a kritikusok a Kómától

2012. szeptember 3.  

A Robin Cook 1977-es regényéből adaptált négyórás minisorozat, a Kóma ma este debütál az amerikai A&E tévécsatornán. Két részletben vetítik, a második epizódot holnap este adják.
A híres orvoskrimiben egy fiatal orvostanhallgatóna…

Marokkói Veterán Rally

2012. szeptember 3.  

címkék: marokkó, Rally, VETERÁNIrigylésre méltó veterán rally a marokkói.

Két új trailerrel hergelik a Walking Dead-fanokat

2012. szeptember 3.  

Két újabb nyúlfarknyi előzetes jött ki a Walking Dead októberben elstartoló 3. évadához. Az ünnepélyes évadkezdésre egyébként társasjátékteszttel, képregénykritikával és egyéb hullajó dolgokkal készülünk, maradjatok velünk!

Bruce Willis sírt a Twilight-pár szakítása miatt

2012. szeptember 3.  

Bruce Willis nemrég fejezte be nálunk a Die Hard 5 – Drágább, mint az életed forgatását (az összes hír ezzel kapcsolatban itt), a sztoriról azonban nem pletykálhat el semmit egészen februárig. David Letterman Late Show-jában bemutatott vi…

Máté Kriszta, Oroszlán Szonja és Rábai Balázs az RTL2-nél

2012. szeptember 3.  

Szépen jönnek a hírek az október elsején induló RTL2-ről. Nemrégen az derült ki, hogy “Az ég kék – az RTL 2”, most meg az, hogy milyen műsorvezetőkkel akarnak nézőket magukhoz csalogatni.
Budapesten a Márvány és Alkotás utca sarkán…

Eltűnhet Budapestről a sárga keramitburkolat. Az utolsó ilyen utcák egyikét aszfaltozzák le hamarosan

2012. szeptember 3.  

Fotó: Vargosz/ÉLETképek
Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk!
[…] B…

90′s are Back!

2012. szeptember 3.  

címkék: 90-es évek, clean, kadett, opel, TUNING, ukránA ’90-es évek visszatért Ukrajnába, és remekül mutat a Kadetten. Gut, besser, Irmscher!

Jönnek az On The Spot új részei a Spektrumra

2012. szeptember 3.  

Szerdán 22:20-kor folytatódik az On The Spot harmadik évada a Spektrumon. A dokumentumfilm sorozat legújabb darabját Cseke Eszter és S. Takács András Indonéziában, a félmilliós toraja népcsoportnál forgatta. Bár a toraják többsége ker…

Következő oldal »

[bannergarden id="004"]