2017. október 12. csütörtök, Miksa

Szombaton a Bókay kertben: Minden, ami sport!

2011. szeptember 20.  

Sztárvendégek sorát vonultatja fel szombat délelőtt 10 órától a pestszentimrei Bókay kertben az az esemény, amelyet a XVIII. kerület önkormányzata rendez “Sportízelítő18 – Minden, ami sport!” elnevezéssel.

A közös bemelegítést Katus Attila aerobik-világbajnok vezeti, majd a folytatásban Magyar Zoltán, kétszeres olimpiai bajnok tornász, Fodor Zoltán olimpiai ezüstérmes birkózó, Lendvay Péter, az athéni olimpián 4. helyezett férfi kézilabda-válogatott tagja, Tóth Balázs, az Universiadén bronzérmet szerzett tekvondós és az FTC-PLER férfi kézilabdacsapatának tagjai is kötetlen beszélgetéseken vesznek részt “A sport a mi szívügyünk!” mottóval meghirdetett rendezvényen.

A nap folyamán a kerület sportegyesületei és sportvállalkozásai is bemutatkoznak. Az óvodásokat és kisiskolásokat külön játékos programokkal várják. Lesznek ingyenes egészségügyi szűrések és sportágválasztási tanácsadás is.

Az egész napos program keretében az asztalitenisztől a zumbáig stílszerűen éppen tizennyolc sportággal ismerkedhetnek meg a legfiatalabbak és az idősebbek, akik egyéni és csapatversenyekben is próbára.

(MTI)Hozzászólás