2017. október 12. csütörtök, Miksa

Sztárbuli a jégen, autónyereménnyel

2011. szeptember 23.  

Király L. Norbival is találkozhatnak azok, akik szombaton kilátogatnak a Városligeti Műjégpályára. Az RTL Klub X-Faktor című műsorának sztárja ezúttal egy ingyenes koncerten szórakoztatja rajongótáborát a 155 éves Főgáz szülinapi rendezvényén, a Liget Napon!

A jubileumi születésnapon azonban nemcsak fülünket mozgathatjuk meg. Az egész családot izgalmas játékok várják, például a 12 állomásból álló kalandpark, vagy az úgynevezett aerotim 3D karika is, amelyhez hasonlót a pilóták képzésénél használnak.

Akik igazi kihívásra és adrenalinra vágynak, azok számára kihagyhatatlan a kétszemélyes extrém hinta, és igazi kuriózum a pilótaképzéshez is használt repülőgép- szimulátor, amely főleg a nagyobbaknak nyújthat önfeledt szórakozást.

A sport kedvelői nevezhetnek és szurkolhatnak is a FŐ- GÁZ Budapest OPEN országos streetballdöntőn. Akik elfáradtak a programokban, azoknak a pihentető és izgalmas látványról a BMX Banditák és FaceTeam akrobatikus kosárlabdacsapata gondoskodik.

A lélegzetelállító ugrások, vetődések, forgások garantáltak. A nap folyamán a Törekvés SE kerekes székes kosárlabdázói is megmérkőznek az Olimpiai Bajnokok csapatával, akik ezen a napon kivételesen kerekes székben ülve küzdenek a labdáért a pályán.

A születésnapi sztárfellépők között lesz Király L. Norbi, az Appril Project és a Bad Boyz fiúcsapat is. A helyszínről élő kívánságműsorral jelentkezik a Rádió 1, így a buli az éterben is hallható. A nap végén pedig, a helyszínen regisztrálók között, kisorsolásra kerül egy értékes környezetbarát, sűrített földgázzal működő Fiat Punto Evo CNG autó! A rendezvényt végül Somló Tamás, Charlie és Tóth Vera fellépése zárja.

(BLIKK)Hozzászólás