2017. október 12. csütörtök, Miksa

Újabb hollywood-i arc költözik Budapestre – Szamurájfilmet forgat

2011. január 10.  

Alig több mint egy hónapot kell várni, hogy Angelina Jolie, Brad Pitt, Robert De Niro és Jeremy Irons után újabb hollywoodi híresség kóboroljon Budapest utcáin. A Mátrixfilmek sztárja, Keanu Reeves ugyanis februárban nálunk kezdi forgatni új filmjét – írja a Bors.

A régi japán mese alapján készülő 47 Ronin című alkotás a 18. században játszódik, a felkelő nap országában, ahol szamurájok egy csoportja hadjáratot indít, hogy megbosszulják mesterük meggyilkolását. A harcosok vezetőjét, Hirót alakítja majd a negyvenhat éves Reeves. A stáb február 28-án kezdi meg a munkát, de a lap információi szerint a színész már hetekkel korábban Magyarországra jön.

– Azt kérte, hogy egy kényelmes, nagy helyen szállásolják el, ahol nem zavarja majd senki. Arról még nem született döntés, hogy ez egy patinás pesti hotel egyik lakosztálya vagy egy luxuslakás lesz-e. Azt is fontosnak tartja, hogy ne kelljen mindennap órákat utaznia, mire kiér a rákospalotai stúdióba – nyilatkozta egy bennfentes. Keanuról egyébként az a hír járja, hogy nem éppen közvetlen figura, ezért is szeretne minél elszigeteltebb körülmények között lakni itt-tartózkodása alatt.

(via: atv.hu)Hozzászólás